Chinga ancorare auto prindere in 3 puncte
Latime banda 35 mm

CLICK!!! Pret & stoc
Chingi cu prindere in 3 puncte latime banda 35 mm
Lc 1500 daN / Lc 3000 daN
Lungime banda clichet L = 0,2 m + lungime banda L = 2,2 m
Lungime totala chinga L = 2,4 m
Protectie cauciucata lungime 75 cm
cu carlige rotative la capete si carlig mobil tip gheara nr 1
Greutate proprie aprox. : 1.880 Kg
Chinga ancorare profesionala cu prindere in trei puncte Sistem 35 mm este echipata cu protectie cauciucata cu asperitati si cliclet de strangere in conformitate cu EN 12195-2. Aceasta norma trebuie sa fie marcata clar si vizibil pe eticheta de identificare a chingii de ancorare auto fabricata din material rezistent culoare albastra.  
Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm sunt fabricate din poliester 100 %.     

Chinga de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm este compusa din 2 parti:
* o parte scurta cu carlig rotativ la un capat si clichet de strangere la celalalt capat, cu lungime fixa de banda de 0,2 m
* o parte lunga cu lungime standard de 2,2 m cu carlig rotativ la un capat si celalat capat liber. Aceasta este echipata cu un manson de protectie cauciucat cu asperitati si de asemenea pe acesta se afla montat cel de-al treilea carlig mobil model tip "gheara" simplu nr. 1.
Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 35 mm asigura o montare rapida, usoara si sigura a autovehiculelor pe platforma auto.
In functie de necesitatiile clientului la comandă pot fi livrate şi chingi de ancorare cu prindere in trei puncte cu alte configuratii, cum ar fi diferite tipuri de carlige de ancorare, alte lungimi de banda de ancorare, chingi de ancorare roata sistem 35 mm cu elongatie .

Copyright © 2010 TOTAL RACE ROMANIA. Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu