Chinga ancorare auto prindere in 3 puncte
Latime banda 50 mm

Lungime totala chinga 2.4 metri

CLICK!!! Pret & stoc

Lungime totala chinga 4 metri

CLICK!!! Pret & stoc

Chinga cu prindere in 3 puncte 50mm
Lc 2000 daN / Lc 4000 daN cu carlige rotative la capete si carlig mobil tip gheara nr 1
Culoare portocalie
In conformitate cu EN 12195-2
Shf 50daN
Elongatie < 7%
Productie OLANDA - UTX®
Chinga ancorare profesionala cu prindere in trei puncte Sistem 50 mm este echipata cu protectie cauciucata cu asperitati si cliclet de strangere in conformitate cu EN 12195-2. Asceasta norma trebuie sa fie marcata clar si vizibil pe eticheta de identificare a chingii de ancorare auto fabricata din material rezistent culoare albastra.  
Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 50 mm sunt fabricate din poliester 100%.
Chinga de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 50 mm este compusa din 2 parti:
    * o parte scurta cu carlig (varianta standard este cu carlig rotativ) la un capat si clichet de strangere la celalalt capat
    * o parte lunga cu lungime variabila (la alegere in functie de cerinte) cu carlig la alegere (varianta standard este cu carlig rotativ) ) la un capat si un capat liber. Aceasta este echipata cu un manson de protectie cauciucat cu asperitati si de asemenea pe acesta se afla montat cel de-al treilea carlig mobil model tip "gheara" simplu nr. 1 sau tip "gheara dublu" nr. 3
Chingile de ancorare cu prindere trei puncte Sistem 50 mm asigura o montare rapida, usoara si sigura a autovehiculelor pe platforma auto.
In functie de necesitatiile clientului la comandă pot fi livrate şi chingi de ancorare cu prindere in trei puncte cu alte configuratii, cum ar fi diferite tipuri de carlige de ancorare, alte lungimi de banda de ancorare etc.
Copyright © 2010 TOTAL RACE ROMANIA. Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu